Winkelwagen| Mijn Account

Negatieven overzetten naar DVD

Heeft u ook nog negatieven liggen waar u eigenlijk niks mee kunt? Misschien zitten er wel negatieven bij waarvan de foto's verloren of kapot zijn of waar nooit foto's van zijn afgedrukt. Verzamel al deze waardevolle negatieven en laat deze vandaag nog naar DVD overzetten door YourMemories!
Zo kunt u binnenkort weer volop genieten van al uw vroegere herinneringen!

Waarom is het belangrijk om negatieven te laten digitaliseren?
Veel mensen hebben nog negatieven liggen waarvan men de foto's niet (meer) heeft. Maar ook op negatieven staan vaak belangrijke herinneringen verborgen. Negatieven worden over het algemeen beter bewaard dan foto's. Na verloop van tijd zullen foto's gaan verkleuren terwijl dit met negatieven veel minder snel gebeurd. Uw negatieven zullen dus van een betere kwaliteit zijn dan de foto's zelf. Wanneer u uw negatieven door YourMemories laat digitaliseren zullen de foto's er dus mooier uitkomen dan de originele foto's waardoor het aantrekkelijker is om uw negatieven te laten digitaliseren in plaats van de foto's.

Waarom negatieven laten digitaliseren door YourMemories?

  • YourMemories beschikt over zeer professionele scanapparatuur
  • Negatieven die met de standaard resolutie gescand worden kunnen perfect tot 10x15cm afgedrukt worden
  • Negatieven die met de extra resolutie gescand worden kunnen perfect tot A4 formaat afgedrukt worden
  • YourMemories zal in alle gevallen kleur, belichting, stofjes en krasjes corrigeren
  • Wij leveren uw negatieven aan op een hoge kwaliteit CD of archief DVD (100 jaar kwaliteitsgarantie) inclusief opdruk in een praktische opbergbox

Let u er alstublieft wel op dat wij niet kunnen toveren! Dat wil zeggen: negatieven die bijvoorbeeld niet scherp zijn kunnen wij natuurlijk niet scherp maken. Wij kunnen alleen uw negatieven zo goed mogelijk in de originele staat terugbrengen.

Prijzen
De hieronder genoemde prijzen zijn per foto van negatief. Wij hanteren een minimaal aantal van 36 stuks (afwijkende aantallen in overleg). Vanaf 250 foto's van negatief krijgt u de CD of DVD gratis. Wanneer u de foto's wilt afdrukken in een formaat groter dan A4 kunt u altijd even naar de mogelijkheden vragen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Foto's van negatief Standaard
(1200 DPI)
Extra
(2400 DPI)
< 100 € 0,29 € 0,35
100 - 500 € 0,24 € 0,29
> 500 € 0,21 € 0,24

Branden op CD € 5,25
Branden op DVD € 6,75
Extra kopie van de DVD € 10,00
Nabestelling CD of DVD € 10,00
Originele Amaray opbergbox inclusief full color inlay € 2,75