Winkelwagen| Mijn Account

Werkwijze

Wat wilt u laten digitaliseren?
Allereerst is het van belang dat u uitgezocht hebt wat u wilt laten digitaliseren. Het is geen enkel probleem als uw herinneringen ongesorteerd aangeleverd worden. Ook voor dia's is het geen probleem hoe u deze aanbied, alleen bij glasdia's is het voor ons moeilijk te zien wat de voorkant of de achterkant is.

Daarnaast is het belangrijk dat u kunt aangeven welke herinneringen bij elkaar op een DVD mogen. Bijvoorbeeld: u heeft 3 videobanden van 60 minuten. Het is dan aan u om aan te geven of wij deze 3 banden achter elkaar op DVD mogen zetten (dus uiteindelijk 2 DVD's) of dat wij van elke band een losse DVD maken (uiteindelijk 3 DVD's).

Brengen of opsturen?
U kunt ervoor kiezen om uw foto's, dia's, negatieven, video's en films persoonlijk bij YourMemories te komen brengen. Hierdoor weet u zeker dat uw dierbare herinneringen veilig zijn aangekomen en direct op de plaats van bestemming zijn. U dient hiervoor wel eerst een afspraak te maken zodat wij het één en ander netjes met u kunnen doorspreken. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om dit persoonlijk te brengen en/of te halen dan kunt u ervoor kiezen om dit aangetekend te versturen. Zodra uw materialen bij ons binnenkomen zullen wij dit opslaan in een brandwerende kluis.

Het digitaliseren
YourMemories beschikt over een verscheidenheid aan professionele foto- en videoapparatuur van broadcast kwaliteit om uw herinneringen zo goed mogelijk te digitaliseren. Zodra uw herinneringen bij ons binnenkomen beginnen wij met het uitzoeken en op volgorde leggen van het materiaal. U kunt er zeker van zijn dat wij met de inhoud van uw herinneringen zeer discreet zullen omgaan. Tijdens het digitaliseren zullen wij waar nodig de kleur, belichting, stofjes en krasjes corrigeren.

Om de kwaliteit van uw video's te waarborgen zetten wij maximaal 2 uur video op een DVD. Hoe minder video op een DVD, hoe hoger de kwaliteit zal zijn. YourMemories voorziet elke DVD van een menustructuur (in overleg maken wij een hoofdstukindeling).

Ook voor foto's, dia's en negatieven voorzien wij elke DVD van een menu. Uw foto's zijn dan eenvoudig via een DVD-speler te bekijken. Daarnaast zetten wij uw foto's ook in het originele formaat op de CD of DVD voor als u deze wilt (laten) afdrukken.

De CD's en DVD's die u van YourMemories ontvangt bieden een gecertificeerde kwaliteitsgarantie van 100 jaar! Dit verzekerd u ervan dat uw dierbare herinneringen voorgoed opgeslagen zullen blijven.

Tot slot
Wanneer YourMemories al uw herinneringen heeft gedigitaliseerd nemen wij contact met u op. Wanneer u heeft gekozen voor het persoonlijk brengen en ophalen zal er een afspraak gemaakt worden wanneer u terecht kunt. U kunt ervoor kiezen de factuur contact te voldoen wanneer u uw materiaal komt ophalen of van tevoren de factuur over te maken. Wanneer u ervoor gekozen heeft om het aangetekend te laten versturen dan zal de factuur via email naar u toegestuurd worden. Het pakket zal uiteindelijk pas verstuurd worden wanneer het gefactureerde bedrag ontvangen is.
Verder rest u niets dan zorgeloos genieten van al uw dierbare herinneringen op CD of DVD!!